Medilum Egészségközpont - Debrecen
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Medilum Egészségközpont - Debrecen
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy Egészségközpontukban az orrot és szájat eltakaró maszk használata továbbra is kötelező!

Sensolite polarizáltfény-terápia

Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer

A Sensolite a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható.

A fényterápiás kezelés a régióban egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, melynek alapja egy olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A technológia alapja a polarizált fény kibocsátására alkalmas fényforrás. A polarizált fény 1 cm-re behatolva a bőrbe eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (polarizáltfény-ágy) mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit, védekezőmechanizmusait. Tapasztalataink szerint a terápia hatására a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így a szervezet hatékonyan tud fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

Terápiák

FENYŐ MÁRTA


A feltaláló

Mindig segíteni és sohasem ártani, kizárólag építeni és soha nem rombolni!

Ez az elv vezérelte gondolataimat és tetteimet egész életem során.
És mit hoz a sors! Találmányom, a polarizáltfény-terápia éppen ezt az ars poeticat testesíti meg a gyógyítás területén.

A SENSOLITE esetében ez azt jelenti, hogy ha valamilyen kórokozó, betegség támadja meg szervezetünket, akkor a polarizált fény segítségével nem a betolakodó elpusztítására törekszünk. Sokkal inkább mobilizáljuk a szervezet saját természetes erőit, védekezőmechanizmusait, hogy azok hatékonyabban tudjanak fellépni a kóros állapottal szemben.

Hiszem, hogy az egészség, amely mindannyiunk legértékesebb kincse, hosszú távon csak természetes módszerekkel őrizhető meg.

Fenyő Márta
fizikus, az Evolite, a Bioptron és a SENSOLITE feltalálója
A technológia végül Svájcból indult világhódító útjára. A fényterápiás eszköz korábbi változatai egyes testrészeken voltak alkalmazhatóak (pl. sebek, sérülések, bőrproblémák kezelése). Ezen eszközök hatása alapján megállapították, hogy a rendszer jótékony hatással van a szervezet oxigénellátására és fokozza a vérkeringést. Az ezen eredmények és tapasztalatok alapján kifejlesztett polarizáltfény-ágy már a teljes szervezetre egységes hatást gyakorol. A biológiai serkentő hatás gyorsan eljut a szervezet összes sejtjéhez, szervéhez (például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesébe, a belső elválasztású mirigyekbe stb.) és segíti azok működését.

Hasznos információk

Hogyan fejti ki a fényágy a hatását?

A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek, eléri a kapilláris erekben keringő vért és az ott található immunitásért felelős fehérvérsejteket.

A kezelések előtt mit érdemes tenni?

A terápia megkezdése előtt érdemes orvossal konzultálni. Ellenjavallatok: lázas állapot (>38 ℃); igazolt dekompenzált hypertonia, illetve helyszínen mért 160/100 Hgmm feletti vérnyomás; bipoláris betegség mániás szakasza; epilepszia; terhesség; folyó kemoterápiás kezelés aktív szakasza.

Milyen betegségekre ajánlott a fényterápia?

A Sensolite fényágy jótékony és gyógyító hatása széles spektrumon mozog. A Sensolite fényágy klinikailag igazoltan hatásos sportsérülések (ficam, zúzódás, húzódás, törés, rándulás) esetén.

Milyen korosztályok számára ajánlott?

A Sensolite 0-tól 99 éves korig bárkinek ajánlott, csupán a kezelés időtartamában van eltérés, amely testsúly és magasság függvénye.

Foglaljon időpontot Sensolite kezelésünkre

Időpontfoglalás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdések merültek fel önben a szolgáltatásainkkal kapcsolatban?
Szeretettel várjuk a jelentkezését elérhetőségeink valamelyikén!
Elérhetőségek

Válasszon, Foglaljon időpontot online!

Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. 
Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Időpontfoglalás
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram