Medilum Egészségközpont - Debrecen
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Medilum Egészségközpont - Debrecen
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy Egészségközpontukban az orrot és szájat eltakaró maszk használata továbbra is kötelező!

Allergia kezelése

Az allergia a szervezet kóros reakciója olyan anyagokra, melyek egyébként nem károsak a szervezetre. Az ún. nyugati típusú életforma terjedésével az allergiás megbetegedések száma folyamatosan növekszik. Magyarországon a lakosság közel fele szenved valamilyen allergiás betegségben.

Leggyakoribb allergiás betegségek: szénanátha, allergiás kötőhártya-gyulladás, asztma, csalánkiütés, ekcémák egyes formái.
A tünetek a kiváltó allergéntől függően szezonálisan vagy egész évben fennállhatnak.

A tapasztalatok alapján a SENSOLITE egész test polarizáltfény-kezelés alkalmazásával:

- a kezelések hatására a fennálló allergiás tünetek teljesen megszűnhetnek,
- az ismételten jelentkező allergiás tünetek sokkal enyhébbek lesznek, mint a kezelések előtt,
- könnyebben elviselhetővé és rövidebbé válik a kritikus időszak,
- a szedett gyógyszerek dózisa csökkenthető, esetenként a gyógyszerelés teljesen elhagyható.

Ha valaki tudja, hogy ő is érintett a tavaszi és nyár végi légúti allergiaszezonban, akkor annak érdekében, hogy a kezelés minél eredményesebb legyen, érdemes a kritikus időszak előtt 1 hónappal elkezdeni a kúrát. A kezeléseket a kritikus időszak alatt is célszerű folytatni.
Ezt a gyakorlatot alkalmazva több, évek óta pollenallergiában szenvedő páciensünk arról számolt be, hogy az allergiaszezon során a tünetekből szinte semmit sem, vagy alig tapasztalt valamit. Más páciensek arról számoltak be, hogy bár megjelentek a tünetek, azok sokkalta enyhébbek voltak, mint az korábbi évek során. Igen pozitív pácienstapasztalatokra tettünk szert az ételallergia vonatkozásában is. Olyan emberek, akik éveken át nem fogyaszthattak egyes élelmiszereket, mert ismétlődő vagy tartós gyomor-bélrendszeri panaszaik voltak (hányás, hasmenés, vagy emésztési problémák pl. puffadás, teltségérzés és hasfájás). Néhányhetes rendszeres kezelés ezeket a problémákat megszüntette. Pácienseink elmondása szerint a fenntartókezelés eredményeként a mindennapjaikban is minőségi változás állt be.

Egyes esetekben a fémallergiás bőrtünetek megszűnését is a tapasztaltuk SENSOLITE fénykezelésnek köszönhetően.

Foglaljon időpontot!
IDŐPONTFOGLALÁS
A technológia végül Svájcból indult világhódító útjára. A fényterápiás eszköz korábbi változatai egyes testrészeken voltak alkalmazhatóak (pl. sebek, sérülések, bőrproblémák kezelése). Ezen eszközök hatása alapján megállapították, hogy a rendszer jótékony hatással van a szervezet oxigénellátására és fokozza a vérkeringést. Az ezen eredmények és tapasztalatok alapján kifejlesztett polarizáltfény-ágy már a teljes szervezetre egységes hatást gyakorol. A biológiai serkentő hatás gyorsan eljut a szervezet összes sejtjéhez, szervéhez (például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesébe, a belső elválasztású mirigyekbe stb.) és segíti azok működését.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdések merültek fel önben a szolgáltatásainkkal kapcsolatban?
Szeretettel várjuk a jelentkezését elérhetőségeink valamelyikén!
Elérhetőségek

Válasszon, Foglaljon időpontot online!

Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. 
Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Időpontfoglalás
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram