Partnereink:
Partnereink:
Medilum Egészségközpont - Debrecen

FIZIKAI TERÁPIÁK

Sensolite polarizáltfény-terápia

Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer

A Sensolite a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A fényterápiás kezelés a régióban egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, melynek alapja egy olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A technológia alapja a polarizált fény kibocsátására alkalmas fényforrás. A polarizált fény 1 cm-re behatolva a bőrbe eléri a kapilláris erekben keringő vért. A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (polarizáltfény-ágy) mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit, védekezőmechanizmusait. Tapasztalataink szerint a terápia hatására a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így a szervezet hatékonyan tud fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

A feltaláló

Fenyő Márta

fizikus, az Evolite, a Bioptron és a SENSOLITE feltalálója
Mindig segíteni és sohasem ártani, kizárólag építeni és soha nem rombolni!

Ez az elv vezérelte gondolataimat és tetteimet egész életem során. És mit hoz a sors! Találmányom, a polarizáltfény-terápia éppen ezt az ars poeticat testesíti meg a gyógyítás területén.

A SENSOLITE esetében ez azt jelenti, hogy ha valamilyen kórokozó, betegség támadja meg szervezetünket, akkor a polarizált fény segítségével nem a betolakodó elpusztítására törekszünk. Sokkal inkább mobilizáljuk a szervezet saját természetes erőit, védekezőmechanizmusait, hogy azok hatékonyabban tudjanak fellépni a kóros állapottal szemben.

Hiszem, hogy az egészség, amely mindannyiunk legértékesebb kincse, hosszú távon csak természetes módszerekkel őrizhető meg.

Hasznos információk

Hogyan fejti ki a fényágy a hatását?

A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek, eléri a kapilláris erekben keringő vért és az ott található immunitásért felelős fehérvérsejteket.

A kezelések előtt mit érdemes tenni?

A terápia megkezdése előtt érdemes orvossal konzultálni. Ellenjavallatok: lázas állapot (>38 ℃); igazolt dekompenzált hypertonia, illetve helyszínen mért 160/100 Hgmm feletti vérnyomás; bipoláris betegség mániás szakasza; epilepszia; terhesség; folyó kemoterápiás kezelés aktív szakasza.

Milyen betegségekre ajánlott a fényterápia?

A Sensolite fényágy jótékony és gyógyító hatása széles spektrumon mozog. A Sensolite fényágy klinikailag igazoltan hatásos sportsérülések (ficam, zúzódás, húzódás, törés, rándulás) esetén.

Milyen korosztályok számára ajánlott?

A Sensolite 0-tól 99 éves korig bárkinek ajánlott, csupán a kezelés időtartamában van eltérés, amely testsúly és magasság függvénye.

Foglaljon időpontot Sensolite kezelésünkre

IDŐPONTFOGLALÁS

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesüljön elsőként a legfrissebb hírekről és az aktuális kedvezményekről!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hozzájárulás*

Feliratkozás hírlevélre

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hozzájárulás*

Válasszon egy szabad időpontot!

Magánrendelés Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócóskertben.
Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. 
Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Magánrendelés Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócós kertben. Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk.  Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
IDŐPONTFOGLALÁS
envelopemap-markersmartphonecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram