IDŐPONTFOGLALÁS

Fül-orr-gégészet Debrecen városában? Ezért jó választás a Medilum!

2023.07.12.

Fül-orr-gégészet Debrecenben? A Medilum Egészségközpontban a legjobb kezekben lesz!

Akár heveny, akár régóta húzódó fül-orr-gégészeti panaszok gyötrik, felmerül a kérdés: melyik a legjobb fül-orr-gégészet Debrecen városában, hova érdemes fordulni?

A Medilum Egészségközpont mindenképp az elsők között kerülhet szóba: kezelőorvosaink páciensközpontú szemlélettel, naprakész szaktudással, modern környezetben, a legújabb technológiák alkalmazásával várják, hogy segíthessenek önnek. Cikkünkben összefoglaltuk, milyen panaszokkal fordulhat bizalommal hozzánk, mi történik a vizsgálat során, milyen ambuláns terápiák elvégzésére van lehetőség, illetve miben nyújtunk többet más praxisoknál.

Milyen betegségek kezelésével foglalkozik a fül-orr-gégész?

Mielőtt bemutatnánk, milyen esetekben érdemes színvonalas debreceni fül-orr-gégészetünket felkeresnie, nézzük röviden, mi is tartozik egy fül-orr-gégész szakterületébe. 

Ide sorolható:

 • a külső-, közép- és belsőfül betegségeinek kezelése; 
 • a hangképző szervekhez és légző szervrendszerhez sorolható gége, orrüreg, orrmelléküregek, illetve a garat és részben a szájüreg betegségeinek ellátása; valamint 
 • a fej és nyaki tájék gyulladásos, daganatos és egyéb betegségeinek a kezelése.

Gyakori fül-orr-gégészeti megbetegedésnek számít többek között az orr- és torokmandula, valamint a garat és gége gyulladása, az orrpolip, a középfülgyulladás, illetve az arcüreggyulladás.

Fül-orr-gégészet Debrecen városában

Medilum fül-orr-gégészet Debrecenben – Milyen tünetekkel érdemes felkeresni minket?

Ha az alábbi tüneteket tapasztalja és Debrecenben keres fül-orr-gégészetet, kiválóan felszerelt magánrendelőnk felkeresésével nem érdemes késlekednie: 

 • akut vagy régebb óta fennálló fájdalom a fülben vagy a torokban;
 • fájdalom az arc- vagy a homloküreg tájékán;
 • visszatérő, nehezen szűnő orrvérzés;
 • hangképzési zavarok (pl. nem javuló rekedtség);
 • nyelési nehézség vagy fájdalom;
 • gyakori szédülés;
 • régebb óta fennálló köhögés;
 • horkolás;
 • hallásproblémák (pl. halláscsökkenés, fülzúgás); 
 • idegentest a hallójáratban, az orrüregben, a torokban vagy a garatban;
 • tapintható nyirokcsomók megjelenése a nyakon; továbbá
 • hirtelen megjelenő fájdalmas duzzanat a nyakon, arcon.

Fül-orr-gégészet Debrecenben – Hogyan történik az ellátás a Medilumban?

Hogy pontosabban el tudja képzelni, mi vár Önre rendelőnkben, nézzük, hogyan zajlik egy látogatás a megérkezéstől egészen a távozásig.

Mivel a Medilum fül-orr-gégészet Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócóskertben helyezkedik el, gyalogosan, kerékpárral, tömegközlekedési eszközzel vagy autóval is könnyedén megközelíthető. 

Hogy gördülékeny és stresszmentes legyen már a megérkezés is, az épület közvetlen közelében ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Az egészségközpont ajtaján belépve recepciónk fogadja, ahol kollégánk készséggel segít a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges teendők elintézésében. Amennyiben időpontra érkezett, adatainak gyors rögzítése után helyet is foglalhat klimatizált várótermünkben, ahol halk zene segít ellazulni a vizsgálat előtt.Amint kezelőorvosa készen áll a fogadására, szólítja is Önt. A kórelőzmények alapos megismerése és az alap fül-orr-gégészeti fizikális vizsgálat után az alábbi vizsgálatok elvégzésére kerülhet sor:

 • tympanometriás vizsgálat;
 • mikroszkópos vizsgálat; 
 • szédüléskivizsgálás;
 • szűrőaudiometriai vizsgálat (hallásvizsgálat); valamint
 • a gége, a garat és az orrüreg endoszkópos vizsgálata.

Rendelőnk hatalmas előnye, hogy szükség esetén teljes körű laboratóriumi és ultrahangos képalkotó diagnosztikára is lehetőséget biztosítunk.

A pontos diagnózis felállítása után ambuláns terápiára, beavatkozásra kerülhet sor. Fül-orr-gégész szakorvosaink segítenek az orrvérzés kezelésében,  bizonyos szédüléstípusok kezelésére szolgáló manőverek/tornák elsajátításában, a fülmosásban, a letapadt nyelvfék felszabadításában, a hallójárati gyógyszeres gézcsík behelyezésében és cseréjében, dobhártyafelszúrásban, valamint természetesen szakorvosi javaslatok és receptek írásában is. Szükség esetén szövettani mintavétel is történik, melyet követően szövettani vizsgálat alapján állítja fel kezelőorvosa a pontos diagnózist.

Kollégáink kiemelten figyelnek komfortérzetére a vizsgálatok és kezelések alatt, valamint gondoskodnak arról, hogy panaszaival kapcsolatban egyetlen kérdés se maradjon megválaszolatlanul!

Az ellátást követően a szolgáltatás díját a recepciós pultnál készpénzzel, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával is rendezheti. 

Végül amennyiben az ellátás után taxira, betegszállítóra kell várnia, kényelmes várótermünkben ismét nyugodtan helyet foglalhat.

gyermek ful orr gegeszet debrecen

Fül-orr-gégészet Debrecen városában? Ezért kitűnő választás a Medilum!

Felmerül a kérdés: miért érdemes egészségközpontunkat választania? Miben nyújtunk többet más intézményeknél?

Talán a legfontosabb tudni, hogy magánrendelőnkben elhivatott, tapasztalt szakemberek gondoskodnak pácienseink körültekintő és gyors kivizsgálásáról, valamint a legkorszerűbb kezelési terv felállításáról – mindezt kevés sorban állással, rövid várakozással valamint beutaló nélkül!

Olyan türelmes, alapos, és mindenekelőtt magasan képzett orvosok jelenlétében érezheti magát biztos kezekben, mint például Dr. Deák Attila, Dr. Kovács Dávid, Dr. Nagy Szilveszter vagy Dr. Nedró Zoltán fül-orr-gégész szakorvosaink.

A magas színvonalú ellátás mellett nagy hangsúlyt fektetünk továbbá pácienseink kényelmére is: a Medilum fül-orr-gégészet Debrecen könnyen megközelíthető városrészén, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel felszerelve, exkluzív, ugyanakkor családias környezetben várja pácienseit. Online bejelentkezési rendszerünk révén időpontjának lefoglalása csupán néhány másodpercet vesz igénybe.

Gyermekének keres fül-orr-gégészetet Debrecenben? Nálunk ebben az esetben is a legjobb helyen jár! Rendelőnkben ugyanis kiemelt figyelmet fordítunk a gyermek fül-orr-gégészeti vizsgálatokra és kezelésekre is.

Egészségközpontunkban ráadásul szinte minden olyan orvosi eszköz és műszer megtalálható, melyek szükségesek ahhoz, hogy ne kelljen pácienseinket továbbküldenünk másik intézménybe. Ennek megfelelően ultrahang- és laboratóriumi vizsgálatok széles köre is elérhető magánrendelőnkben, egy helyen.

Folyamatosan bővülő szakellátásunk keretében pedig a fül-orr-gégészet mellett immár nyolc szakrendelés vehető igénybe az ambuláns sebészettől kezdve a bőrgyógyászaton át egészen a tüdőgyógyászati szakrendelésig.

Hiszünk benne, hogy szakmai felkészültségünk mellett emberközpontú, empatikus hozzáállásunk is hozzájárul ahhoz, hogy pácienseink minden esetben maximális elégedettséggel távoznak rendelőnkből. 

Mennyibe kerül az ellátás?

Büszkék vagyunk rá, hogy a Medilum fül-orr-gégészet Debrecen városában kiemelkedő minőségű ellátást biztosít, elérhető árakon.

Magánrendelőnkben all-inclusive fül-orr-gégészeti járóbeteg-ellátást vehet igénybe, rejtett vagy extra költségek nélkül. Ennek megfelelően 25.000 Ft-os vizsgálati díjunk minden szükséges fül-orr-gégészeti beavatkozást tartalmaz az endoszkópos, fiberoszkópos vagy mikroszkópos vizsgálattól kezdve a tympanometrián át egészen a szűrőaudiometriás vizsgálatig. Sőt, még az olyan kisebb terápiás beavatkozásokért sem kell külön fizetnie, mint például az orrvérzés elektrosebészeti kezelése. 

Amennyiben kontrollvizsgálatra érkezik, kedvezményes díjszabást biztosítunk (19.000 Ft). A rövid kontrollvizsgálattal egybekötött hallójárati gyógyszeres gézcsík cseréje pedig 13.000 Ft.

Laboratóriumi csomagajánlataink összeállításánál is arra törekedtünk, hogy a leggyakrabban felmerülő panaszok kivizsgálására kedvező áron kínáljunk lehetőséget a pácienseink számára.

Fül-orr-gégészet Debrecenben – A Medilum szeretettel várja Önt!

A Medilum fül-orr-gégészet Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócóskertben várja pácienseit komplex egészségügyi szolgáltatásokat nyújtva. Magánrendelőnkben a legmodernebb eszközök segítik tapasztalt és empatikus orvosainkat abban, hogy kimagasló színvonalú ellátást tudjunk biztosítani Önnek és gyermekének, legyen szó bármilyen fül-orr-gégészeti problémáról. Folyamatosan bővülő szakellátásunk, valamint helyben elvégzett ultrahang- és laboratóriumi vizsgálataink lehetővé teszik a teljes körű ellátást és a gyors, zökkenőmentes gyógyulást – hosszú várólista és beutaló nélkül. Forduljon szakorvosainkhoz bizalommal, foglaljon időpontot weboldalunkon néhány kattintással még ma!

Feliratkozás hírlevélre

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

VÁLASSZON SZABAD IDŐPONTOT!

Magánrendelés Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócóskertben. Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Időpontfoglalás

ELÉRHETŐSÉGEK

4031 DEBRECEN, TÓCÓSKERT TÉR 1.
06 52 998 485
INFO@MEDILUM.HU

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ – PÉNTEK: 08:00 – 16:00
ELŐZETES EGYEZTETÉS: 16:00 – 19:00 
SZOMBAT: ZÁRVA
VASÁRNAP: ZÁRVA
adatkezelési nyiltakozatcookie tájékoztató
Copyright © 2024 MEDILUM – Minden jog fenntartva!
készítette
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram