IDŐPONTFOGLALÁS

A KÉSZPÉNZ ÉS BANKKÁRTYA MELLETT IGÉNYBE VEHETŐ FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Egészségpénztár és biztosítás

Egészségpénztári számlával kapcsolatos tudnivalók

Amennyiben ön egészségpénztári (EP) számlával rendelkezik, annak terhére is igénybe veheti a kijelölt* egészségügyi szolgáltatásokat. Lehetősége van:
a terminálon keresztül, közvetlenül EP-kártyájával fizetni,
valamint rendezheti a költségeket készpénzzel/saját bankkártyájával, amiről számlát állítunk ki, a kifizetett összeget pedig az egészségpénztár később visszautalja önnek.

A Medilum Egészségközpontban jelenleg az alábbi egészségpénztári szolgáltatók által kiadott EP-kártyával rendezheti költségeit:

*EP-kártyával fizethető szolgáltatások: laboratóriumi diagnosztika, ultrahang-diagnosztika és szakorvosi járóbeteg-ellátás.

UNION egészségbiztosítási szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók

Az ország magánegészségügyi szolgáltatóival kötött szerződés alapján az Union foglalja és szervezi az ellátást a betegnek, akinek csak meg kell érkeznie az időpontra, majd az előre megbeszélt ellátást (laborvizsgálat, bőrgyógyászati, reumatológiai ellátás stb.) megkapja. A beteg ebben az esetben nem fizet, az ellátás után egészségközpontunk állít ki számlát az Unionnak, aki a szolgáltatás igénybevétele után utalja a megállapított összeget.

A beteg a megbeszélt időpontban kizárólag azt a szolgáltatást veheti igénybe a biztosítása terhére, amelyet a biztosítóval arra az időpontra előre megbeszéltünk. Ha ugyanezen időpont alkalmával a beteg szeretne mást is kérni, megteheti, de a felmerülő plusz költségeket helyben kell kifizetnie. A többit a biztosító rendezi.

A Medilum Egészségközpontban UNION biztosításon keresztül minden egészségügyi szolgáltatás igénybe vehető – kivéve a tüdőgyógyászatot, valamint a Sensolite polarizáltfény-terápiát. További részletekről ide kattintva olvashat.

Feliratkozás hírlevélre

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

VÁLASSZON SZABAD IDŐPONTOT!

Magánrendelés Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócóskertben. Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Időpontfoglalás

ELÉRHETŐSÉGEK

4031 DEBRECEN, TÓCÓSKERT TÉR 1.
06 52 998 485
[email protected]

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ – PÉNTEK: 08:00 – 16:00
ELŐZETES EGYEZTETÉS: 16:00 – 19:00 
SZOMBAT: ZÁRVA
VASÁRNAP: ZÁRVA
adatkezelési nyiltakozatcookie tájékoztató
Copyright © 2024 MEDILUM – Minden jog fenntartva!
készítette
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram