IDŐPONTFOGLALÁS

Kezelések

A Medilum Egészségközpontban pácienseinknek olyan szolgáltatások igénybevételére is lehetőséget kínálunk, amelyek nem gyógyszeres, hanem beavatkozással járó kezelések. Emiatt átlagosan 1–7 napos felépülési idővel járnak. Ezeket a kezeléseket jobbára szakorvosi konzultáció előzi meg, ahol az orvos tájékoztatja a pácienst a kezeléssel kapcsolatos minden fontos részletről.

Helicobacter pylori vizsgálat

A Helicobacter pylori kórokozó számos betegségért felel(het). A 13C-urea-kilégzési teszt segítségével a baktérium által okozott gyomorfertőzést lehet vizsgálni.
Tovább
9 200 Ft és 21 400 Ft helyett
7 200 Ft és 19 900 Ft

Inzulinrezisztencia-vizsgálat

Az inzulinrezisztencia-vizsgálat elvégzése azoknak ajánlott, akik túlsúllyal, hasi elhízással és meddőségi problémákkal küzdenek, vagy cukorbetegségre utaló panaszt tapasztalnak.
Tovább
22 320 Ft
17 500 Ft

Allergiavizsgálat

A különböző táplálékallergiákra kiterjedő (20-as és 40-es nutritív panel) vizsgálataink az allergének ellen termelődő allergénspecifikus IgE-k kimutatására alkalmasak.
Tovább

Pajzsmirigyvizsgálat

A pajzsmirigyvizsgálat elvégzésével fény derülhet a pajzsmirigy kóros működésére, valamint az általa termelt hormonok szintjének növekedésére vagy csökkenésére.
Tovább
9 200 Ft és 21 400 Ft helyett
7 200 Ft és 19 900 Ft

Általános „nagylabor” vizsgálat

Nagylabor vizsgálati panelünket azoknak ajánljuk, akiknek panasza nincs, de szeretnének áttekintő képet kapni szervezetük legalapvetőbb életfunkcióiról és anyagcseréjéről.
15 920 Ft
13 920 Ft
Tovább

Lombikbébiprogram szűrővizsgálatai

Ezeket a szűrővizsgálatainkat azoknak a pároknak ajánljuk, akik a lombikbébiprogram elkezdése előtt ellenőrizni szeretnék az egészségi állapotukat.
Tovább

Sensolite polarizáltfény-terápiás rendszer

Sensolite polarizáltfény-terápiás rendszer

A Sensolite a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A fényterápiás kezelés a régióban egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, melynek alapja egy olyan orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. 

A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal mobilizálni lehet a szervezet természetes, immunitásért felelős erőit. Tapasztalataink szerint a terápia hatására a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így a szervezet hatékonyan tud fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

Feliratkozás hírlevélre

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

VÁLASSZON SZABAD IDŐPONTOT!

Magánrendelés Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócóskertben. Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Időpontfoglalás

ELÉRHETŐSÉGEK

4031 DEBRECEN, TÓCÓSKERT TÉR 1.
06 52 998 485
[email protected]

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ – PÉNTEK: 08:00 – 16:00
ELŐZETES EGYEZTETÉS: 16:00 – 19:00 
SZOMBAT: ZÁRVA
VASÁRNAP: ZÁRVA
adatkezelési nyiltakozatcookie tájékoztató
Copyright © 2024 MEDILUM – Minden jog fenntartva!
készítette
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram