Medilum Egészségközpont - Debrecen
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Medilum Egészségközpont - Debrecen
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Hétfő  Péntek: 08:00 – 16:00
előzetes egyeztetés: 16:00  19:00
Szombat: 08:00  12:00
előzetes egyeztetés:12:00  14:00
Vasárnap: zárva
Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy Egészségközpontukban az orrot és szájat eltakaró maszk használata továbbra is kötelező!

Bemutatkozás

Munkatársaink

Dr. Bagosi Erik – gyógyszerész

2019 óta mindennaposan részt vesz a gyógyszerészi betegellátásban a közforgalmú gyógyszertárban. PhD-képzés keretén belül gyógyszerésztudományi területen végzett kutatásban szerzett tapasztalatot molekuláris biológiai módszerek optimalizálásában, alkalmazásában és azok eredményeinek interpretálásában.

Dr. Csontos Zoltán – tüdőgyógyász, allergológus

Dr. Gonda Andrea – bőrgyógyász

Általános orvosi diplomáját 1994-ben szerezte a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. 1999-ben bőrgyógyászati, 2006-ban onkológiai, majd 2010-ben klinikai farmakológiai szakvizsgát tett. 1994-től 2006-ig a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Bőrgyógyászati, majd ezt követően az Onkológiai Klinikáján dolgozott. Jelenleg is itt tevékenykedik adjunktusként.

Dr. Szabó Gábor – orvos

Elméleti és klinikai orvostudományi területen végzett négyéves kutatói tapasztalattal rendelkezik, amelyet a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán a Laboratóriumi Medicina Intézetben PhD-képzés keretén belül szerzett. Alapos ismeretekre tett szert számos kutatói laboratóriumi, illetve laboratóriumi diagnosztikai módszer beállítása, alkalmazása és kritikus kiértékelése terén.

Dr. Szántó Sándor – reumatológus

Általános orvosi diplomáját 1992-ben szerezte meg, 1997-ben belgyógyászati, 2001-ben reumatológiai, 2010-ben klinikai farmakológiai, 2018-ban sportorvosi szakvizsgát tett. A hazai és nemzetközi tudományos konferenciák rendszeres résztvevője, előadója és szervezője, a Magyar Reumatológusok Egyesülete és a Magyar Balneológiai Egyesület vezetőségi tagja, 2019 óta pedig a Debreceni Egyetem Sportorvosi Tanszékét és Sportegészségügyi Klinikáját vezeti egyetemi tanárként.

Zöldi-Vincze Renáta – asszisztens

Általános ápoló és általános asszisztensi végzettségét 2001-ben szerezte meg, és azóta is az egészségügyben dolgozik. 2010-ben sürgősségi szakápolói képzettséget szerzett, ami után a Debreceni Egyetem Sürgősségi Betegállátó Osztályán dolgozott több mint tíz évet. Munkájában elhivatott, segítőkész. Egy gyermek édesanyja.

Hitvallásunk

Az egészségügyi ellátásban folyamatosan szükség van a fejlődésre. A betegek a szolgáltatások igénybevételekor jogosan várnak el olyan színvonalat, amely az aktuális kor legfejlettebb eszközeit és tudását foglalja magába.

Páciensközpontú szemlélettel, naprakész szaktudással, modern környezetben, a legújabb technológiák alkalmazásával várjuk, hogy segítséget nyújtsunk Önnek. Elkötelezettek vagyunk, hogy az aktuális szabályokat mindenkor alkalmazzuk, és a tevékenységünk során etikusan járjunk el. Munkánk során nem a betegség, hanem a beteg áll a középpontban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdések merültek fel önben a szolgáltatásainkkal kapcsolatban?
Szeretettel várjuk a jelentkezését elérhetőségeink valamelyikén!
Elérhetőségek

Válasszon, Foglaljon időpontot online!

Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. 
Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Időpontfoglalás
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram