IDŐPONTFOGLALÁS

Miért érdemes a lézeres tartós szőrtelenítés mellett dönteni?

2022.09.02.

A szőrtelenítés kérdése ősidők óta foglalkoztatja és megosztja az embereket. Sokan a természet adta megjelenésre esküsznek, mások a tejesen csupasz testrészeket látják kívánatosnak. Az utóbbi csoportba tartozók számára jelenthet hosszú távú megoldást a lézeres tartós szőrtelenítés.

Az emberek többsége borotva, gyanta vagy epilátor használatával szabadul meg a nem kívánt szőrszálaktól. Mindegyik említett módszernek megvannak az előnyei és a hátrányai, hosszan tartó hatás elérésére azonban egyik eljárás sem alkalmas – sok esetben ráadásul bőrpír, szőrbenövés és szőrtüszőgyulladás kialakulásával járhatnak.

A lézeres tartós szőrtelenítés előnyei

A lézeres tartós szőrtelenítés az egyetlen módszer, amellyel néhány kezelés után szinte teljes mértékben megállítható a szőrnövekedés (bár sokan végleges szőrtelenítést ígérnek, az eredmény fenntartása érdekében néhány évente emlékeztetőkezelést szükséges végezni az érintett testrészeken – a többi szőreltávolító módszerhez képest ez elhanyagolható kellemetlenségnek számít).

A speciális eszköz nagy energiájú fénysugarat bocsájt ki, a környező szövetek és bőr károsodása nélkül roncsolja a szőrtüszőket, ezáltal pedig meggátolja az újabb szőrszálak növekedését. A tartós eredmény elérése érdekében azért van szükség több kezelésre, mert a szőrszálak eltérő növekedési fázisban vannak, és az épen maradt szőrtüszőkről is gondoskodni kell.

Lézeres tartós szőrtelenítés - Medilum

A fokozott szőrösödés hátterében hormonális okok állhatnak. Amennyiben hölgyeknél az arcon a hason vagy a mellkason erőteljes szőrösödés tapasztalható, hirzutizmusról beszélünk; az egész testen tapasztalható fokozott szőrnövekedés esetén pedig hipertrichózis áll fenn. Mindkét esetben ajánlott endokrinológushoz fordulni!

EunSung™ ClearLight – Biztonságos, fájdalommentes, tartós szőrtelenítés

Az EunSung™ ClearLight dióda lézer minden olyan technológiai újítást ötvöz, mely növeli a kezelés eredményességét. A készüléket kifejezetten a tartós szőrtelenítéshez tervezték – a kezelt területeken teljes mértékben leállítja a szőrszálak növekedését.

A készülék továbbfejlesztett impulzuskibocsátó technológiájának köszönhetően minimális diszkomfortérzet mellett maximális hatékonysággal – a páciens bőrtípusához igazítva – valósítható meg a kezelés. A magas impulzusfrekvencia minimalizálja a sérülés kockázatát, és garantálja, hogy a sima bőrfelület a lehető legrövidebb idő alatt biztosítható legyen.

Lézeres tartós szőrtelenítés - Medilum

A kezelés bőrtípustól függetlenül elvégezhető, de a világos bőrrel és sötét szőrszálakkal rendelkező páciensek esetében a leghatásosabb (a szőr ebben az esetben képes leghatékonyabban elnyelni a lézerfényt).

Hány alkalomra van szükség? Mire kell odafigyelni tartós szőrtelenítés előtt? Mire lehet számítani a terápia után? Ide kattintva többet is megtudhat az EunSung™ ClearLight diódalézer kezelésről, az alábbi gombra kattintva pedig időpontot foglalhat.

FOGLALJON IDŐPONTOT!

Feliratkozás hírlevélre

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*

VÁLASSZON SZABAD IDŐPONTOT!

Magánrendelés Debrecen legnépesebb városrészén, a Tócóskertben. Minden páciensünket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Tekintse meg online naptárunkat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!
Időpontfoglalás

ELÉRHETŐSÉGEK

4031 DEBRECEN, TÓCÓSKERT TÉR 1.
06 52 998 485
[email protected]

NYITVATARTÁS

HÉTFŐ – PÉNTEK: 08:00 – 16:00
ELŐZETES EGYEZTETÉS: 16:00 – 19:00 
SZOMBAT: ZÁRVA
VASÁRNAP: ZÁRVA
adatkezelési nyiltakozatcookie tájékoztató
Copyright © 2024 MEDILUM – Minden jog fenntartva!
készítette
chevron-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram